Block
Welkom bij S4I, uw partner voor complete betaaloplossingen.

Verander uw betalingen en slaag met vertrouwen.

We bieden een uitgebreid assortiment betaaloplossingen, waaronder ultramoderne Electronic Payment Terminals (EPT's), moderne kassasystemen voor de detailhandel, automatische muntwisselaars om het beheer van contanten te vereenvoudigen, acquiring only-diensten om uw transacties te optimaliseren en veilige e-commerce betaaloplossingen om uw online aanwezigheid uit te breiden.

Betaalterminals
Wisselautomaat
Kassasysteeme
Softpos
E-solutions
Acquiring Only

Onze adviesdiensten voor betaaloplossingen

Navigeren door de complexe wereld van betalingsoplossingen kan een uitdaging zijn, en daarom zijn wij er om je bij elke stap te begeleiden. Ons team van betalingsexperts werkt nauw met je samen om je specifieke behoeften te begrijpen en de meest geschikte oplossingen voor je bedrijf te leveren.

Slide 1

Smart Advance

We begrijpen de financiële uitdagingen waar bedrijven mee te maken kunnen krijgen en daarom hebben we Smart Advance in het leven geroepen. Het is onze op maat gemaakte financieringsdienst die u het geld geeft dat u nodig hebt om in uw bedrijf te investeren, uw betalingsprocessen te verbeteren of nieuwe groeikansen te benutten. Met flexibele voorwaarden en een gestroomlijnd proces is Smart Advance ontworpen om u te helpen slagen.

Slide 2

Onze partnerservices

We nodigen je graag uit om onze partnerdiensten te ontdekken. Deze bestaan uit het aanbieden van de diensten van een bedrijfsbureau, een sociaal secretariaat en een verzekeringsfonds, allemaal om je ondernemerstraject te vereenvoudigen en te optimaliseren. Bij S4I begrijpen we de uitdagingen waarmee bedrijven worden geconfronteerd en we zijn er om je bij elke stap te ondersteunen. Of je nu een ambitieuze start-up bent of een gevestigd bedrijf dat op zoek is naar efficiëntie, onze Business Window service is je ideale partner om je te helpen je doelen te bereiken. Ontdek vandaag nog hoe we jouw reis als ondernemer kunnen vereenvoudigen.

Slide 3

Ondersteuning en hulp

Onze toewijding aan uw succes houdt niet op bij de verkoop. We bieden toegewijde ondersteuning in elke fase van je reis met ons. Of het nu gaat om technische ondersteuning, vragen over je account of producttraining, ons supportteam staat voor je klaar.

previous arrow
next arrow

Innovatie en veiligheid

Wij zijn toonaangevend op het gebied van betalingsinnovatie. Onze oplossingen bevatten de nieuwste technologische ontwikkelingen om u snelle, veilige en compliant betalingen aan te bieden. Uw veiligheid en die van uw klanten is onze topprioriteit.

Begin vandaag

Verken onze site voor meer informatie over onze diensten, producten en betaaloplossingen. Of je nu kaartbetalingen in de winkel, online, zelfbediening of op je e-commercesite wilt accepteren, wij hebben alles voor je.

Onze tevreden klanten

Honderden bedrijven vertrouwen op S4I voor hun betalingsbehoeften. Onze oplossingen worden gebruikt door een breed scala aan klanten, van kleine lokale bedrijven tot grote internationale ondernemingen.