Bij S4I begrijpen we de unieke behoeften van uw bedrijf en we zijn er trots op dat we u een volledig aanbod kunnen bieden van diensten op het gebied van ondernemingsloketten, verzekeringsfondsen en sociaal secretariaat met Partena. Onze partners zijn er om u bij elke stap te ondersteunen, zodat u zich kunt concentreren op wat u het beste kunt – uw bedrijf laten groeien.

Sport
Aan de slag

Bedrijfsteller

Of je nu een zelfstandig ondernemer, een klein bedrijf of een grote onderneming bent, onze Business Window service is ontworpen om je leven gemakkelijker te maken. We helpen je bij het beheren van alle administratieve formaliteiten, de stappen die komen kijken bij het opzetten of veranderen van je bedrijf, je sociale zekerheidsbijdragen en nog veel meer. Met onze expertise en ons netwerk van partners begeleiden we je bij elke stap en zorgen we ervoor dat alles in overeenstemming is met de geldende regelgeving.

Music
Voor betere verzekering

Verzekeringen

Het beheren van sociale verzekeringen kan een uitdaging zijn, vooral in een steeds veranderende omgeving. Dankzij onze samenwerking met Partena kunnen wij u op een eenvoudige manier toegang bieden tot uitgebreide verzekeringsdiensten voor u en uw werknemers. Wij helpen u bij het kiezen van de verzekeringsoplossingen die het beste aansluiten bij uw behoeften, of het nu gaat om gezondheid, arbeidsongevallen, wettelijke aansprakelijkheid of andere gebieden. U kunt gerust zijn in de wetenschap dat u gedekt bent.

Travel
Goede support

Sociaal secretariaat

Salarisadministratie, arbeidscontracten, secundaire arbeidsvoorwaarden en belastingverplichtingen kunnen vervelend zijn. Onze sociaal secretariële dienst is ontworpen om u deze complexe administratieve taken uit handen te nemen. We werken nauw met je samen om ervoor te zorgen dat alle procedures correct en op tijd worden uitgevoerd. Zo kunt u zich concentreren op de ontwikkeling van uw bedrijf en tegelijkertijd voldoen aan alle relevante voorschriften.

previous arrow
next arrow

Waarom voor ons kiezen?

EXPERTISE IN BETAALOPLOSSINGEN

Ons team van adviseurs is gespecialiseerd in betalingsoplossingen, wat betekent dat we jouw behoeften perfect begrijpen.

PARTNER VAN PARTENA

Door samen te werken met Partena, een erkende leider op dit gebied, kunnen we je diensten van hoge kwaliteit aanbieden

PERSONALISATIE

We streven ernaar onze diensten af te stemmen op de specifieke behoeften van uw bedrijf. Elk bedrijf is uniek en we behandelen uw behoeften ook als zodanig.

TIJD BESPARINGEN

Onze services besparen je tijd en energie, zodat jij je kunt concentreren op het ontwikkelen van je bedrijf.