Wie zijn wij?

S4I is de eerste Muti-acquirer makelaardij gespecialiseerd in de distributie van 360 betaaloplossingen. S4I werd in 2016 opgericht door liefhebbers uit de sector en heeft zich snel gepositioneerd als een alternatief in de sector van elektronische betalingen. Met zijn klantgerichte bedrijfscultuur heeft S4I de Belgische markt voor elektronische betalingen een heel nieuw perspectief gegeven.

Elke winkelier is uniek en we moeten hem een oplossing bieden die aan zijn specifieke behoeften voldoet. Daarom is het bedrijf toegewijd aan een beleid van klantnabijheid en dankzij de directe communicatie kan het de hoogste klanttevredenheid bereiken.

S4I met cijfers !

WE ZIJN VERHEUGD OM MEER DAN :
0
Klanten
VERDEELD BINNEN
0
Europese landen
DAGELIJKS AANBEVOLEN MET MEER DAN :
0
Toegewijd en ervaren personeel
ONZE SERVICES VERWERKEN MOMENTEEL HET EQUIVALENT VAN
0
banktransacties per jaar

Het begon allemaal met een simpel idee …

CEO & oprichter van de S4I Group

Jorge LIBERT

IN EEN PAAR WOORDEN…

Bewust van de grote veranderingen die de afgelopen jaren hebben plaatsgevonden in de bancaire en financiële wereld, maar ook als antwoord op de vraag gezien de gezondheidscontext van het afgelopen jaar, moesten er radicale beslissingen worden genomen om handelaren en gebruikers in staat te stellen op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen in de sector. S4I werd opgericht om te voldoen aan een nieuwe vraag naar intelligente digitale betaaldiensten tegen gedemocratiseerde kosten, vooral in tijden van crisis.

Het is noodzakelijk om, door middel van een schokkende actie, een significante impuls te geven aan de economie zodat zoveel mogelijk zelfstandigen en KMO’s overleven en er bovenop komen dankzij de digitale financiële diensten die beschikbaar worden gesteld.