Onze fysieke betaaloplossingen omvatten hoogwaardige elektronische betaalterminals (EPT’s), automatische muntwisselaars en cashverzamelsystemen. Ze garanderen een veilige, snelle en handige betaalervaring voor uw klanten en vereenvoudigen tegelijkertijd het beheer van uw transacties. Aan de andere kant zijn onze virtuele betaaloplossingen ontworpen om te voldoen aan de behoeften van online handel, e-commerce en digitale transacties. Ze omvatten online betaalgateways, e-commerceoplossingen op maat en virtuele terminals voor het verwerken van betalingen op afstand. Onze virtuele oplossingen zorgen voor een soepele en veilige online winkelervaring, waardoor uw bedrijf een wereldwijd publiek kan bereiken zonder de beperkingen van een fysieke aanwezigheid.

TPE
CARD

Betaalterminals

We bieden een breed scala aan apparaten voor het accepteren van betalingen. Mobiele, vaste, onbemande of virtuele terminals voor uw online winkel, S4I heeft de nieuwste innovaties op het gebied van elektronisch betalen. Onze Eftpos-terminals bieden snelle transactieverwerking, gebruiksgemak en een naadloze betaalervaring voor uw klanten.

Monnayeurs
- ONLY CASH -

Automatische muntwisselaars

Veiligheid, hygiëne, controle en gemak. Geld ligt niet meer binnen het bereik van medewerkers, dus geen telfouten of verliezen meer. Dankzij de computer wordt de echtheid van het geld gecontroleerd. Je kunt meldingen ontvangen over de status van de machine. Je kunt je uitgaven in realtime volgen, op een apart scherm of zelfs op je telefoon. Je hoeft de kassa niet elke dag te sluiten, want het geld wordt op afstand gecontroleerd.

caisse
- SHOP-

Kassasysteem

Wij bieden u de nieuwste innovaties op het gebied van kassaoplossingen voor uw bedrijf. Onze machines zijn modulair en eenvoudig te gebruiken en bieden een complete kassaoplossing op maat. Onze producten zijn ontworpen om het beheer van uw verkooppunt te vereenvoudigen. Ze stellen je in staat om de verkoop bij te houden, de voorraad te beheren en verkooprapporten te genereren, zodat je een compleet overzicht hebt van je bedrijfsprestaties.

softpos
- SMARTPHONE-

Softpos

Deze revolutionaire technologie maakt van elke smartphone of tablet een veilige en efficiënte elektronische betaalterminal (EPT). Met onze selectie SoftPOS kun je eenvoudig betalingen met creditcards en bankpassen accepteren, of je nu in je winkel bent, op het veld of bij speciale evenementen. Ze zijn compatibel met Android en Appel.

e-solution
- ONLY WEB-

E-Solustions

Naast onze reeks hardwareoplossingen zijn we er ook trots op dat we je een uitgebreide reeks E-oplossingen kunnen bieden, ontworpen om te voldoen aan de behoeften van het digitale tijdperk. E-commerce is essentieel geworden voor bedrijven die hun bereik willen vergroten en hun klanten een online winkelervaring willen bieden.

acquiring
- MAKE BENEFITS-

Acquiring only

Ben je niet tevreden met je tarieven? Denk je dat je te veel betaalt voor je transacties? Wij kunnen helpen! Als payment solutions broker is het onze missie om iedereen de beste tarieven te bieden. Ontdek onze selectie van voordelige acquirers.

previous arrow
next arrow